Hírek

Hol hit, ott szeretet – Gregersen-Labossa György beszélt a házszentelés hagyományáról
Régi szép szokás a házszentelés. Aki komolyan gondolja az életminőséget és nem csak lakóhelyet, hanem otthont szeretne, ahol harmóniát talál, annak fontos, hogy az élettere megszentelődjék. Szombathelyen Gregersen-Labossa György evangélikus lelkész tartja a házszentelés hagyományát. Erről szól a Pusztai Krisztina riportja.
Részletek
Gregersen-Labossa György távozik az evangélikus gyülekezet éléről
Huszonnégy év szolgálat után augusztus 31-én lemond lelkészi állásáról Gregersen-Labossa György, a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség parókus lelkésze. Ebből az alkalomból kértük, röviden összegezze pályáját és azt is, milyen feladatok szólítják el a szombathelyi gyülekezettől. - olvasható a vaol.hu oldalon.
Részletek
Ciklus-show lányoknak
2020. augusztus 25-én "Ciklus-show lányoknak" a Martineum Felnőttképző Akadémián! A foglalkozást vezetik: B. Markovits Eszter és Kissné Takács Eszter. Részletek a plakáton:
Részletek
Egyhangú döntés született a közgyűlésen
83 igen, 1 nem szavazattal gyakorlatilag egyhangú döntés született az evangélikus gyülekezet közgyűlésén az új lelkész személyét illetően, így Gregersen-Labossa György parókus lelkészi munkáját Menyes Gyula folytathatja szeptember 1-jétől.
Részletek
Gyülekezeti tanévzáró istentisztelet
Gyülekezeti tanévzáró istentiszteletet tartottak az evangélikus templomban. Steindl-Papp Judit lelkésznő végezte az igehirdetés szolgálatát:
Részletek